Ha dappere ondernemer, kom je cabaret maken?

 

Misschien zou je graag veel meer humor in je training of presentatie gooien.

Of droom je van je eigen voorstelling.

Misschien heb je gewoon zin in een uitdagende workshop, waar je nieuwe kanten van jezelf leert kennen.

Geef het maar toe: je verheugt je nu al op de workshop ‘Cabaret maken. Voor dappere ondernemers’!

 

Wat staat je te wachten?

Een dag vol lekker spelen, cabaretoefeningen en mini-optredens. Je neemt je eigenaardigheden als ondernemer op de hak, geeft heerlijk lucht aan irritaties, of relativeert de ellende van je ideale klant in één zin weg.

En het zou zo maar kunnen dat je een act maakt, die je kunt gebruiken in je eigen workshop, training of video!

 

Anderen over deze workshop

“De leukste workshop ooit :)”
Saskia Verkade, www.puurverkade.nl

“Als je geïnspireerd wilt worden om snel out of the box het beste van jezelf te laten zien op een podium, ga!”
Anselma Prins, www.vrouwenmetlef.nu

“Leuk, uit de comfortzone en grappig”
Marcel Lahaije, www.dereisvandeheld.nu

 

Deze workshop wordt gewaardeerd met een 9,1

 

Wanneer is het?

Deze workshop geef ik alleen nog maar op aanvraag. Dus wanneer jij zelf een groepje enthousiastelingen bij elkaar hebt verzameld (min. 4 en max. 12 personen), neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een geschikte datum!

  

Let op!

Deze workshop is niet geschikt voor angsthazen of sleurkonijnen! Wel voor ondernemers die gewend zijn voor groepen te staan en op dat gebied nóg meer willen kunnen.

 

Anderen over de workshop

“Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een vorm heb gevonden waarmee ik op een podium kan staan om te presenteren. Een vorm die het soms luchtig maakt (ik gaf ze bijvoorbeeld mijn persoonlijke 3 toptips om zo snel mogelijk een burnout te bereiken), maar soms ook bloedserieus. Het leukste vind ik dat ik nu zélf plezier heb bij het bedenken van het praatje. Het wordt een kleine voorstelling, een cadeautje voor het publiek.
Dankjewel! Ik hoop in de toekomst nog meer bij je te leren!”
Natascha Deguelle, gynaecoloog en mindfulnesstrainer, www.medimodus.nl

 

Ben jij de dappere ondernemer die het aandurft?

Neem dan fluks contact met me op om verder te praten over een workshop die precies past bij de groep dappere dodo’s die jij in gedachten hebt. Mail me op info@marleenbekker.com of bel me op 06-12059277.

Deel je enthousiasme:

Facebook
Twitter
YOUTUBE
LinkedIn

“Deze workshop? Superleuk, energiegevend en licht!”
Anselma Prins, www.vrouwenmetlef.nu