Raak je publiek met een verhaal dat anders dan anders is!

-> Nu ook 100% online, dus coronaproof! <-

Je wilt je verhaal vertellen op het (online) podium. Of je doet dat al. Maar je zoekt een bijzondere vorm voor je verhaal. Anders, eigen, humoristisch. Zodat je – beng! – gelijk binnenkomt bij je publiek.

Jij bent namelijk niet doorsnee, dus de manier waarop jij presenteert is dat ook niet. Of misschien voelt dat nu wel zo en knaagt het al een tijdje: “Ik wil dit anders. Maar hoe?!?”.

En daar wil je graag hulp bij van een prof. Omdat je wilt sprankelen tijdens een belangrijke presentatie voor een klant. Omdat je je publiek aan het lachen wilt maken op dat online event binnenkort. Of omdat je je eigen verhaal nu wel ként en je jezelf wilt uitdagen het op een anders dan andere manier te vertellen.

 

Met Prikkelende Podiumcoaching leer ik je hoe jij van dat (online) podium af kunt spatten.

Ik doe je een aanbod op maat, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

 

Voor wie

Even checken of je de juiste persoon voor deze intensieve Prikkelende Podiumcoaching bent:

Je hebt lol in het spreken voor groepen. Op een “podium” voel je dat je lééft.
Je hebt een eigen onderneming en die lóópt ook. Je weet wie je klanten zijn.
Je hebt zin om grondig aan je verhaal en je performance te werken.
Je bent niet bang je eigen mogelijke angst in de bek te kijken om supersterk op het podium te staan.
En je houdt ervan jezelf elke keer weer uit te dagen. Anders wordt het saai. En saai is het ergste wat er is!

 

Mijn specialiteit: humor

Join the club! Ik haat saai. Pitchen doe ik zingend en acquireren doe ik struikelend ;-). Mijn specialiteit is humor op het podium en het vinden van een vorm die bij jóu past. Bij mij krijg je geen voorgekookt stappenplan, daar geloof ik niet in. Ik ben er wel supergoed in om te zien welke vorm jouw verhaal nodig heeft en bij jou past. Om humor in je verhaal te krijgen. Om jou nog meer jou te laten zijn op het podium.

“Met Marleen maakte ik van wat vage plannen 3 knalgoede verhalen die ik altijd en overal kan gebruiken, als ik voor een zaal sta, of een training geef of in een gesprek; ik zit nooit meer verlegen om een passend verhaal waarvan ik wéét dat het aankomt, juist doordat Marleen me hielp om concreet en beeldend te vertellen. Als vlogjuf en videomaker help ik vaak anderen met hun verhaal, maar mijn eigen verhaal op de juiste manier, dus ook direct en concreet, te vertellen, dat vond ik lastig. Hulp vragen aan de juiste mensen, dus iemand als Marleen, maakte mijn extra stap naar zichtbaarheid een stuk leuker en gemakkelijker.” Elisabeth Griffioen, www.devideovakvrouw.nl

 

Resultaten:

Een waanzinnig goed verhaal waarmee je gelijk binnenkomt bij je publiek.
Eigen stijl waardoor klanten jou meteen herkennen en eerder met je in zee willen.
Onderscheidende vorm van je verhaal, zodat je opvalt.
Lef om ook andere dingen in je bedrijf op een andere manier te doen.
Krachtig gevoel over jezelf én je onderneming omdat je veel zichtbaarder durft te zijn op je eigen manier.

 

Dit is online Prikkelende Podiumcoaching!

Bij Prikkelende Podiumcoaching werken we intensief 1 op 1 samen om jouw performance naar een hoger niveau te tillen. Omdat iedereen verschillend is, maak ik voor jou een aanbod op maat. Dat doe ik nadat ik je heb gesproken over jouw vraag aan mij.

 

Dus eerst: gratis Podiumboost

Om voor Prikkelende Podiumcoaching in aanmerking te komen, voer je eerst een gratis gesprek met me: jouw Podiumboost. Van tevoren vul je een vragenlijst in en tijdens onze belafspraak vraag ik je het hemd van het lijf om helder te krijgen wat je verhaal is, waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. En natuurlijk krijg je ook al tips en helderheid over jouw vraag.

Als jouw vraag past bij wat ik je kan bieden, doe ik je ter plekke een aanbod voor een traject dat bij jou past, qua inhoud en intensiteit.

 

 

Ingrediënten van jouw Podiumcoaching

Jouw Podiumcoaching bestaat uit drie onderdelen.

 

1. Scriptadvies

Uitgebreide feedback per mail met verhelderende vragen, complimenten en suggesties ter verbetering. Dit helpt je om je verhaal verder te ontwikkelen en scherper te krijgen.

 

2. Online Podiumcoaching

Coaching via Zoom om je (online) presentatie te oefenen, goeie feedback te krijgen over het ontwikkelen van het script, of stevige peptalk te krijgen bij het dealen met je innerlijke monsters.

Online Podiumcoaching duurt 1 uur.

 

3. Creatiecoaching

Tijdens het hele traject krijg je ook Creatiecoaching. Dat wil zeggen dat je tussen de online Podiumcoaching door ook een beroep op mij kunt doen. Op het moment dat je vastloopt in het maken, of vragen hebt over het script waar je mee bezig bent of wat dan ook. Je kunt je vragen stellen per mail of je belt even. Deze momenten zijn op jouw initiatief. Na de laatste online Podiumcoaching eindigt ook Creatiecoaching.

 

Sowieso cadeau

Als je Ja zegt tegen mijn aanbod, krijg je gratis de videotraining ‘Grijp je klant met jouw sprankelende verhaal: 3 idioot makkelijk ingrediënten!’ Daarin leer ik je de drie belangrijke pijlers voor een verhaal dat staat als een huis.

 

Marleen coachte ons als podiumcoach om een pitch met zowel een ontroerend verhaal als een duidelijke call to action op het podium te zetten, die onze stichting de broodnodige nieuwe leads gaf voor groei en bloei. In haar coaching is ze scherp en creatief. Haar inlevingsvermogen en gedegen vakkennis betaalde zich uit. We voelden ons gesterkt door de feedback en hebben veel geleerd van haar observaties. We kregen veel complimenten over onze pitch! Manon Bruinsma, www.musicandmemory.nl

 

Investering

Jouw investering voor Prikkelende Podiumcoaching hangt natuurlijk af van je vraag. Ik ben niet van de ‘dat-fiksen-we-in-een-uurtje’-school. Afhankelijk van je vraag varieert de investering tussen €750,- en €5000,- excl. btw.

 

Maar laten we beginnen bij waar je nu bent: jouw brandende verlangen om dat (online) podium te beklimmen!

Let’s talk:

 

 

 

Wie is je podiumcoach?

Dat ben ik, Marleen Bekker. Sinds mijn 22e sta ik als cabaretier op het podium. Mijn nieuwe voorstelling ‘The real shit’ speel ik sinds augustus 2019 op verschillende plekken in het land. In februari 2018 speelde ik twee keer voor een uitverkochte zaal mijn avondvullende voorstelling ‘Moederziel Marleen’. Dus ik weet hoe het is om met je smoel voor een publiek te staan met je eigen verhaal (schijteng én kicken!).

Tijdens mijn opleiding Theaterdocent (ArtEZ in Zwolle) heb ik geleerd hoe ik mensen kan leren toneelspelen.

Als trainingsacteur (bij Boertien Vergouwen Overduin) leerde ik leidinggevenden, adviseurs, verkopers en andere werkenden hoe ze effectiever konden communiceren. Zowel in de bekende rollenspelen alsook voor grote groepen van meer dan 100 man met scènes.

En ik ben zelf ondernemer sinds 2014. Eerst voor vrouwen die te veel moeten van zichzelf. Maar het podium bleef me roepen. Sinds de zomer van 2016 ben ik fulltime congrescabaretier, dagaanjager en podiumcoach van ondernemers.