Binnenkort steken ze hun eerste poot in het water: drie podiumtijgers laten een stukje van hun presentatie aan écht publiek zien. Aan jou! Met alle lol, spanning en onzekerheid die daarbij komen kijken. Want spannend is het: op het podium staan.

Deze ondernemers hebben het aangedurfd om zich te ontwikkelen tot podiumtijger met humor. Ze volgen nu een aantal maanden de Opleiding tot Podiumtijger en laten hun kunsten zien. Op 9 juni proberen ze in het online theater voor het eerste uit wat ze gemaakt hebben aan conferences, quizzes, liedjes en muziek.

Oftewel:

 

Kom naar de Tussentijdse Podiumtijgertest! 
De try-out van de Opleiding tot Podiumtijger

 

Wat kun je verwachten?

Drie frisse ondernemers vermaken je vanuit hun eigen expertise en humorkronkels. Dus terwijl je dikke lol hebt, steek je onderweg ook nog eens wat op. Ze laten elk 20 minuten van hun presentatie zien.

 

 

Dit zijn de podiumtijgers:

Annoesjka de Graaf

Heb je al heel veel diëten geprobeerd, maar heeft niets gewerkt? Annoesjka’s humoristische breinbehandeling werkt écht. Een glimlach rijker en wat figuurlijke kilo’s lichter loop je het digitale theater weer uit.

Annoesjka helpt… Ann’s coaching- voeding en lifestyle

Jacob Hiemstra

Met zijn expertise op het gebied van leren en ontwikkelen had Jacob alle ingrediënten in huis om een burn-out te voorkomen. Maar… het is hem toch gelukt! Muziek maken op de bastuba bleek zijn redding. Jacob neemt ons samen met zijn bastuba, en met de nodige zelfspot, mee op zijn zoektocht naar (het fundament) van persoonlijke groei.

Jacob Hiemstra is mede-eigenaar van Sakura Learning & Development

Tamara Willemse

Hoe bestrijd je een virus, dat even besmettelijk als hardnekkig is? Waar de hele juridische wereld mee doordrenkt is en waar vooral empathische professionals last van hebben. Tamara helpt elke empathische professional van de serieuzeritis af. Voor eens en voor altijd.

Tamara zorgt dat empathische professionals in de juridische wereld hun superpower empathie weer op waarde weten te schatten. Meesterlijk contact

 

De gastvrouw van de avond is

Marleen Bekker

Oprichter en tijgertemmer van de Opleiding tot Podiumtijger. Ondernemer en cabaretier. Podiumcoach en dagaanjager. Winterzwemmer en grappige goeroe in aantocht.

Ik maak ondernemen en leven lichter door serieus met humor bezig te zijn.

 

Praktisch

9 juni van 19:00 tot 20:30

Online via Zoom

Reserveer hier je plek in het online theater: