Krijg jij het benauwd omdat je nog geen ‘plan’ hebt voor 2021? Ontspan! Ik heb ‘m ook nog niet. Nooit eigenlijk, haha!

Maar ik heb wél zin om vanuit een lekkere vibe te dromen en fantaseren over wat gaaf zou zijn komend jaar te doen! Vanuit enthousiasme ontstaan namelijk de beste dingen.

 

Tijdens deze Nuttige NieuwjaarsNetwerkNeut, vanaf nu afgekort tot het praktischer NNNN, krijg je een luchtige workshop om op een ontspannen manier over je nieuwe jaar te broeden.

Om zeker te zijn dat jij in een chille staat verkeert, trek je je meest relaxte kleren aan: badjassen, onesies en slobbertruien zijn verplicht.

 

Wat gaan we doen?

Wat jij doet voordat je de borrel online binnenstapt, is dus je meest relaxte chilloutfit bij elkaar scharrelen. Lekkere sloffen, onesies, slobbertruien en badjassen zijn verplicht!

In ruil daarvoor geef ik je een luchtige workshop Begin 2021 blij van ongeveer anderhalf uur waarin je vanuit lol en ontspanning geinige plannetjes maakt voor het komende jaar. We gaan je vuurtje weer lekker oppoken!

Daarna borrelen we ons een hoedje in breakoutrooms. Bij mij mag dat ook met thee ;-). Je hebt ruim de gelegenheid om met andere toffe types kennis te maken en wilde ideeën uit te wisselen voor het komende jaar.

 

Ben jij erbij?

Heb jij zin in deze vrolijke en relaaaaxte start van het jaar? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 7 januari 2021!

Digitale inloop in Zoom is vanaf 19:45 en om 20:00 starten we met de workshop. Rond 22:00 zet ik jullie er weer uit.

 

Klik op op het glas om je gratis plekkie in het online café te reserveren!