Tournee cabaretvoorstelling ‘Moederziel Marleen’

 

Moederziel Marleen

Huisje, boompje, beestje: hoe moeilijk kan het zijn? Nou, absurd ingewikkeld! Tenminste als je Marleen Bekker heet. Want man, er móet zoveel, een klaterende carrière, een bruisend seksleven en een gewéldig kind. Als dat maar gaat lukken…

Regie: Evert de Vries

 

Tournee Moederziel Marleen 2018/2019

17 december try-out in BijVrijdag in Groningen
12 januari try-out in theater Het Hof in Arnhem
21 januari try-out in Het Pesthuys Podium in Maastricht
27 januari try-out in ArtEZ in Zwolle
3 februari première in theater Idea in Soest UITVERKOCHT
4 februari première in theater Idea in Soest UITVERKOCHT
8 juni 2018: SPECIAL – cabaret en kampvuur in Rotterdam
8 juli 2018 minivoorstelling tijdens Struinen in de Tuinen Amersfoort
30 september 2018 om 15:00u in het Polanentheater in Amsterdam

NIEUW: 12 mei speciale Moederdageditie van Moederziel Marleen voor moeders zonder kind. Info volgt!

Als je je hieronder aanmeldt voor de cabaretnieuwsbrief (die grote rooie knop met “Yes, hou me op de hoogte van je tournee”), dan hoor je als eerste wanneer ik weer een voorstelling speel!

 

Moederziel Marleen gaat dus op tournee!

In het theaterseizoen 2018/2019 wil ik 20 keer mijn voorstelling Moederziel Marleen spelen door het land. In leuke kleine theaters waar we samen een supergave avond hebben. Het enige puntje is dat ik het nog even moet organiseren. Daar ben ik nu mee bezig. Maar hé, als het me lukt om een première twee keer uit te verkopen, dan is dit natuurlijk een eitje ;-). Er komen dus gedurende het jaar nieuwe speeldata bij. Dus kom ik nu niet bij je in de buurt? Schrijf je in, dan hou ik je op de hoogte!

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data in mijn tournee?

Schrijf je in én je krijgt gratis een mp3 van één van de liedjes uit mijn voorstelling!

 

 

 

Dit vindt het publiek van Moederziel Marleen

Peter van der Ham over een try-out van Moederziel Marleen:

‘Wat een bijzonder leuke try-out heb ik meegemaakt afgelopen zaterdag. Was eerste optreden van een stukje Moederziel Marleen. Heb genoten hoe jij, Marleen, mij (maar ook rest van het publiek) weet te raken met humor en een traan die samen mogen gaan. Kortom verheug me nu al op het theateroptreden in februari!!

Margaretha Schokker over een try-out van Moederziel Marleen

‘Als er iemand is die heel veel kwaliteiten in zich heeft, is het Marleen wel! Ze kan EN het publiek helemaal meenemen, is heel grappig, zowel supersubtiel als lekker erin hakkend. Ze is coachend naar haar publiek, geeft ze echt iets mee. En tegelijkertijd mag het juist ook even lekker leuk zijn. De voorstelling die ik van haar zag, raakte me enorm. Ik heb enorm zitten lachen, echt een hele leuke avond gehad. Als je er nog over twijfelt of je naar een voorstelling gaat: DOEN! Je hebt echt een geweldige avond die je niet snel zult vergeten. Dank je Marleen voor alles wat je te brengen hebt! Topper!’

Facebook
Twitter
YOUTUBE
LinkedIn
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS