We mogen weer het theater in, joehoe!

Dus dat doen we, en hoe!

Met het:

 

 

Op donderdag 10 september is er het inspiratie-event ‘Kus de podiumtijger in je wakker.’ Een humorboost voor ondernemende types, die houden van inspirerende verhalen én zin hebben in nieuwe mensen. Geen standaardevent, maar iets anders dan anders, zodat je bruisend aan het najaar begint!

 

Want daar ben je eigenlijk wel aan toe, na al die c-toestanden. Bah, wat was het ongezellig zonder mensen om je heen, van alles op z’n gat, beetje thuis werken. Tuurlijk: je hebt er een draai aan gegeven. Zo ben je wel. Maar dat het nou echt leuk was: neuh. Mensen live ontmoeten is toch uiteindelijk het fijnste wat er is.

 

Dus je hebt er weer zin in: erop uit en dan ook nog in een theater! Inspiratie opsnuiven, nieuwe mensen ontmoeten en misschien wel de podiumtijger in je wakker kussen…

 

Stiekem droom je er misschien van om ooit eens op het podium te staan. Met jouw eigen verhaal, op een manier die helemaal bij je past. Ook al is jouw onderwerp misschien serieus, je wil het juist luchtig brengen! Maar kan dat wel, kom je dan nog wel professioneel over, nemen ze je nog serieus als expert en vooral ook: hoe dóe je dat dan: humor in je verhaal stoppen?

 

Hoe gaaf is het om inspirerende voorbeelden te krijgen over hoe je dat zou kunnen doen. Hoe je een serieus, professioneel onderwerp met een knipoog kunt brengen. Zodat je vanuit je luxe theaterstoel relaxt ideeën opdoet, je vlammetje kunt voeden en meer moed voelt om met jouw verhaal naar buiten te treden. Want het is de hoogste tijd dat je je uit gaat spreken!

 

Kom uit je kooi! Kom naar ‘Kus de podiumtijger in je wakker’ van Marleen Bekker en haar drie podiumtijgers Annoesjka de Graaf, Jacob Hiemstra en Tamara Willemse!

 

 

Wat kun je verwachten?

Een ontvangst in ‘tijgerstijl’ waardoor je er gelijk zin in krijgt, mocht je dat nog niet hebben ;-).

Je krijgt een middag met drie inspirerende en échte verhalen met humor, zodat je weer op een andere manier naar jezelf gaat kijken.

De drie verschillende podiumtijgers die dat voor je doen geven je het beste wat ze hebben: zichzelf. Zodat jij er weer aan herinnerd wordt dat jij dat zelf ook mag doen. In wat je ook doet!

Toffe nieuwe connecties, waardoor je je weer verbonden voelt. Dat geeft weer bakken energie om er flink tegenaan te gaan dit najaar.

 

Programma

13:30 Ontvangst in tijgerstijl

14:00 Open die kooi! Start van het event

14:15 Humoristische breinbehandeling door podiumtijger Annoesjka de Graaf

14:50 Terug naar een leven vol Hoempapa – of hoe de bastuba me van mijn burn-out redde door podiumtijger Jacob Hiemstra

15:20 break

15:45 Van TOB- naar TOP-professional – of herontdek de waarde van je superpower empathie door podiumtijger Tamara Willemse

16:15 Mini-workshop Voor latente podiumtijgers en andere dappere dodo’s door tijgertemmer Marleen Bekker

17:00 Naborrelen met tijgernootjes 😉

 

 

Dit zijn de podiumtijgers:

Annoesjka de Graaf – Humoristische breinbehandeling

Heb je al heel veel diëten geprobeerd, maar heeft niets gewerkt? Annoesjka’s humoristische breinbehandeling werkt écht. Ook als je op een ander vlak iets aan je gedrag wil veranderen! Een glimlach rijker en wat figuurlijke kilo’s lichter loop je het theater weer uit.

Annoesjka is de coach die niet in diëten gelooft. Ann’s coaching- voeding en lifestyle

 

Jacob Hiemstra – Terug naar een leven vol Hoempapa

Met zijn expertise op het gebied van leren en ontwikkelen had Jacob alle ingrediënten in huis om een burn-out te voorkomen. Maar… het is hem toch gelukt! Muziek maken op de bastuba bleek zijn redding. Jacob neemt ons samen met zijn bastuba, en met de nodige zelfspot, mee op zijn zoektocht naar (het fundament) van persoonlijke groei.

Jacob is mede-eigenaar van Sakura Learning & Development

 

Tamara Willemse – Van TOB- naar TOP-professional

Hoe bestrijd je een virus, dat even besmettelijk als hardnekkig is? Waar de hele (juridische) wereld mee doordrenkt is en waar vooral empathische professionals last van hebben. Tamara helpt elke empathische professional van de serieuzeritis af. Voor eens en voor altijd.

Tamara zorgt dat empathische professionals in de juridische wereld hun superpower empathie weer op waarde weten te schatten. Meesterlijk contact

 

De gastvrouw van de avond is

Marleen Bekker

Oprichter en tijgertemmer van de Opleiding tot Podiumtijger. Ondernemer en cabaretier. Podiumcoach en dagaanjager. Winterzwemmer en pelgrim op pedalen.

Ik maak ondernemen en leven lichter door serieus met humor bezig te zijn. Dat doe ik door zelf op het podium te staan met cabaretvoorstellingen en door ondernemers te leren hoe ze met humor hun verhaal kunnen brengen op het podium.

 

 

Wat heb je d’r an?

→ Je loopt sowieso stuiterend naar buiten: ‘Yes, ik heb er weer zin in, we gaan er weer voor!’

→ Je hebt van alles over jezelf geleerd, waardoor je als Ondernemend Mensch weer makkelijker door het leven rolt.

→ Als het gaat over naar buiten treden, op welke manier dan ook, voel je dat je meer kunt dan je dacht.

→ En je hebt een bakje moed gekregen om dat ook daadwerkelijk te dóen, op jouw manier. Want als die podiumtijgers het kunnen, kun jij het ook!

→ Je weet of het ook iets voor jou is: met humor jouw boodschap brengen.

→ En natuurlijk is je life forever gechanged door dit life changing event! 😉 In elk geval is je kijk op spreken veranderd. In positieve zin natuurlijk.

 

 

Praktische details

Wanneer? → donderdag 10 september van 14:00 tot 17:00

Waar? Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein (let op: dit is een andere locatie dan eerst)

Wat kost dat? → €37,- exclusief btw, inclusief twee drankjes (€44,77 incl btw)

En corona dan? → die laten we buiten de deur door 1,5 m afstand te houden en met de nodige ontsmetting. In het theater is daar uiteraard rekening mee gehouden! Het enige waarmee we je zullen besmetten is met ons enthousiasme ;-).

 

FAQ

Mijn angsthaas piept zo hard, dat ik mijn podiumtijger bijna niet hoor, wat moet ik doen?

Lief zijn voor je angsthaas en zeggen dat je geen dingen gaat doen die je écht niet wil. Zeggen tegen je angsthaas dat ie dapper moet zijn, en dat spannend ook heel leuk kan zijn!

 

Ik voel me geen podiumtijger, maar dit lijkt me wel supertof, mag ik komen?

Ja, natuurlijk! Zin hebben om te komen is eigenlijk de enige goeie reden om te komen, dus wees welkom!

 

Ben je er klaar voor om de kracht van de podiumtijger tot je te nemen?

 

Klaar voor de broodnodige inspiratie om het najaar te stralen?

 

Kom naar het inspiratie-event ‘Kus de podiumtijger in je wakker’ en ontdek dat je meer kunt dan je denkt!