Met humor terugblikken op afgelopen jaar. Op je briljante resultaten, je faliekante missers en ellendige toestanden. Op je leven als ondernemer in 2019.

Dat doen we tijdens de Komische Kerstborrel!

Ik heb gewoon zin in een leuke toestand met leuke mede-ondernemers in kerstsferen.

 

Wat gaan we doen?

Wat jij doet voordat je de borrel binnenstapt, is je ergste – en dus lolligste – kerstoutfit bij elkaar scharrelen. Knoop kerstkransjes in je haar, haal bij de kringloop een afzichtelijke kersttrui, versier jezelf als kitscherige kerstboom: het mag tijdens deze borrel!

In ruil daarvoor geef ik je een korte humorworkshop van ongeveer een uur waarin we met z’n allen met humor naar het afgelopen jaar terugkijken. Een soort geïmproviseerde gemeenschappelijke kerstconference zeg maar 😉 .

Daarna borrelen we ons een hoedje. Alcoholvrij is uiteraard ook voorradig. Je hebt ruim de gelegenheid om met andere toffe types kennis te maken en nieuwe plannen te smeden voor het nieuwe jaar.

Bij vertrek krijg je een heus kerstcadeau van een van je mede-ondernemers. Elk van jullie neemt namelijk een klein cadeautje mee, die gooien we op een vrolijke hoop waaruit jij weer een ander cadeautje mag kiezen. Gaat iedereen dus met een leuk/mooi/vrolijk kerstcadeau naar huis!

 

Ben jij erbij?

Heb jij zin in deze vrolijke afsluiting van het jaar? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 19 december 2019. Inloop is vanaf 19:00 (omkleden kan in een aparte ruimte als je wilt) en om 19:30 start de workshop Humor. Rond 22:00 zet ik jullie er weer uit. Het is in Amersfoort, vlak bij station Schothorst en er is ruime parkeergelegenheid. Oh ja, en ik vraag 15,- ex btw als bijdrage aan de feestelijkheden.

 

Klik op de kerstmuts om je kaartje te kopen!