Whoehoee, dat zou toch gaaf zijn: al ketend ondernemen.

Jouw klanten aansteken én aantrekken met jouw eigenzinnigheid en enthousiasme.

Een frisse en constante creatieve vibe vol luchtigheid tot je beschikking.

Om je marketing, je ondernemen én je leven anti-saai te houden.

In een toffe groep ondernemende mafketels, die allemaal de waarde en pret van keten willen inzetten voor hun klanten.

 

 

Of… nee, ze willen in eerste instantie stiekem gewoon lekker voor zichzelf keten.

 

 

Ik zeg: welkom bij de Professionele Keetclub!

En onderneem weer vol jolijt en creativiteit.

 

😀

 

 

Wat is dat, een Professionele Keetclub?

Ik leer je hoe je jouw keetkracht kunt ontketenen. Je wat?!? Je keetkracht. Oftewel ik help je om je creativiteit weer op te poken en te laten stromen, zodat je weer helemaal op JOUW manier onderneemt. Eigenwijs. Beetje dwars. Vrolijk.

Oók als je niet top in je vel zit. Oók als je corona-murw bent. Oók als je denkt niet meer te durven.

Want leuk hoor, dingen anders aanpakken dan anderen, maar da’s af en toe ook gribusgriezelig. Want wat vinden je klanten daarvan? En mensen die je afwijkende posts zien op Facebook, LinkedIn, Insta? Ook dáár leer ik je doorheen manoeuvreren bij de Professionele Keetclub!

Je krijgt Marleniaanse* inspiratie om je blogs, posts, video’s, presentatie, offertes, klantgesprekken, salespage en boodschappenbriefje van het scherm af te laten spatten door het echt vanuit lol en inspiratie te maken.

En dat voelen je klanten. Worden ze blij van. Gaan ze van AAN. Dan willen ze je graag geld geven. In ruil voor jouw dienst. 😉

De keetclub is een speeltuin, waarin je jouw innerlijke kind lekker dingen uit kunt laten proberen. En met andere keetbehoeftige ondernemers voelt dat gelijk veilig en fijn. Eerst nieuwe dingen effe testen, zodat je het met een zekerder gevoel de wereld inslingert.

Want keten en creativiteit, het klinkt zo leuk en licht. En dat is het ook. Tegelijk zijn het een soort jonge plantjes die net hun koppie boven de grond steken: kwetsbaar. Dus daar moet je met zorg mee omgaan. Zodat ze kunnen uitgroeien tot krachtige, volgroeide ideeën die je vol trots en jolijt aan de wereld laat zien.

 

Voor wie?

Voor licht eigenwijze ondernemers die hun creativiteit meer in willen zetten in hun bedrijf. Dat deed je wel, maar om de een of andere reden is je creatieve stroom opgedroogd. En je mist het. De vibe van het creëren, de lol van het verzinnen van gekke én tegelijk doelgerichte dingen voor je klanten.

Of je begint je te realiseren dat je de dingen te veel doet ‘omdat het zo hoort’. En je voelt dat het tijd is om meer je eigen stijl te ontwikkelen, om de dingen anders te doen. Maar ja: ‘Ben ik wel creatief genoeg?’.

Daar kan ik kort over zijn: ja. Je hóeft geen Van Gogh, Beyoncé of wereldberoemd teenschilder te zijn (ja, die bestaat écht!) om creatief te zijn. Ie-der-een kan het. Dus jij ook.

 

Oké, Marleen, klinkt goed, wat krijg ik van je?

 

1. Elke week: live online Keetsessie

Elke week krijg je een uur lang een live online Keetsessie van 1 uur door mij! Dit is een online workshop en Q&A ineen waarin ik creatieve keetoefeningen geef, zodat de lol er weer in komt. Je kunt de oefeningen – hoepla –  gebruiken in je ondernemen.

Denk aan theateroefeningen, dansen, brainstormen, humoropdrachten, tekenen, knippen, plakken, buiten dingen doen, iets met foto’s, touwspringen, macrameeën, kantklossen en…. oh. Sorry. Nou ga ik te ver. Was ik ineens aan het keten op mijn verkooppagina. Haha! Gelukkig kan ik die laatste twee dingen niet eens, dus don’t worry.

En je kunt je vragen aan me stellen, waarna ik als een waar keet-orakel briljante dingen uit zal kramen waardoor je vol energie, ideeën en inspiratie weer zelf aan de slag kunt.

Ik geef ze via Zoom, zodat we ook interactie hebben. Hou ik van. En jij vermoed ik ook. Want online is fijn mits er interactie en gezelligheid zijn.

De live online Keetsessie is elke week op maandag van 14:00 tot 15:00 (en ik maak een opname voor als je een keertje mist). Lekker aan het begin van de week, zodat je de hele week profijt hebt van deze jolijt en creativiteit.

 

2. Ook elke week: Keet van de week

Elke week krijg je een keetopdracht. Een opdracht in je mailbox, om zelf lekker aan de slag te gaan om die creativiteit een slinger te geven.

 

3. Altijd: Online Keetclub

Onze speeltuin is de privé-Facebookgroep waarin je vragen kunt stellen, je prille ideeën in een veilige omgeving voor kunt leggen aan de andere lieverds en zelf inspirerende dingen kunt delen.

 

PLUS:

4. Onvoorspelbaar: verrassingen

Die ik nu ook nog niet weet, omdat ik die al ketenderwijs ga bedenken. 😀

 

Hoe werkt het?

Je wordt lid van de Professionele Keetclub voor drie maanden. Daarna zit je er voor de rest van je leven aan vast via slinkse kleine lettertjes die jij niet gezien hebt, zodat ik gegarandeerd een goeie ouwedag heb. Oeps! Zag je, het gebeurde weer: keten. Want die kleine lettertjes zijn er niet ;-).

Effe serieus weer, Marleen, kom op, je kunt het.

Na drie maanden houdt je lidmaatschap op. Tenzij ik zin heb in nog een keer drie maanden keten. Dat hangt af van mijn inspiratie. En jij kunt dan zelf weer kiezen of je nog een ronde meedoet.

Nadat je je hebt aangemeld voor de club, ontvang je een mail met daarin alle info en links die je nodig hebt om volwaardig te kunnen keten.

 

En dit heb je eraan:

→ Je keetkracht neemt toe, waardoor je weer veel meer vanuit lol onderneemt.

→ Je creativiteit stroomt weer als een kalm beekje, een woeste beekrivier of een klaterende waterval. Wat jij wil!

→ En als ie even stokt weet jij hoe je de beren op de weg kunt kietelen onder de kin, zodat je weer AAN gaat.

→ Je krijgt bakken inspiratie van mij, maar ook van de andere maffe types in de groep.

→ Je valt meer op met je eigen geluid in de grijze massa van posts en blogs, dus klanten pikken je er makkelijker uit.

→ Je hebt zelf veel meer lol in het maken van je posts, blogs, video’s instagramvideo’s, presentaties (ook online) etc etc.

→ Je durft meer nieuwe dingen uit te proberen, waardoor je zelf gewoon weer veel blijer wordt.

 

En dit gebeurt er stiekem ook

→ Je leert met je innerlijke monsters dealen, zodat je je ook daadwerkelijk anders durft te laten zien.

→ Je krijgt haarscherp hoe JOUW energie gaat stromen, wat jij daarvoor nodig hebt, zodat je weet hoe je het weer op gang krijgt.

→ Je voelt meer connectie met je hart en durft daar (creatief) uiting aan te geven naar je klanten, zodat je veel meer voldoening ervaart.

→ Je leert meer vertrouwen op de creatieve stroom.

 

Wanneer? 

We gaan Professioneel Keten van 7 december 2020 t/m 1 maart 2021.

 

Wa kost da?

De Professionele Keetclub kost voor 3 maanden €333,- ex btw. Da’s lollig, toch?

 

Geef jezelf, je creativiteit en daarmee je bedrijf die bruisende impuls: kom professioneel keten! 

Ram op die knop en word lid van de Professionele Keetclub:

 

Joehoe, ik kom professioneel keten!

Ik* zou het wel weten, kom lekker keten!

* Ik = Marleen Bekker, je keetjuf. En oh ja, ook cabaretier, podiumcoach en ondernemer.

Als cabaretier, podiumcoach en ondernemer combineer ik mijn krachten van creativiteit, presentatiekennis en ondernemen. Als ik dat ketend doe is het echt een feest om te doen!

Ik ken het creatieve proces maar al te goed door het maken van eigen cabaretvoorstellingen en het elke keer verzinnen van nieuwe workshops, trainingen, komische borrels en nu dus een club! Daarom kan ik het proces duiden, waardoor jij er makkelijker en sneller doorheen stapt.

Sinds 2014 ben ik ondernemer, dus ik begrijp dondersgoed dat keten uiteindelijk een doel heeft. Je wilt tenslotte wel klanten! Zelf houd ik ervan om de dingen anders dan anders te doen. Zo heb ik wel eens struikelend geacquireerd en zingend gepitcht. Werkte als een tierelier!