*** Helaas, deze week is al voorbij. Wil je met me werken om een geweldig humoristisch verhaal voor op het podium te maken? Dan moet je hier zijn. ***

 

In één week een ijzersterk en eigen verhaal waardoor je klant als een blok voor je valt.

Het lijkt je heel gaaf meer lezingen te gaan geven waarin je jouw (eigenzinnige) visie deelt, maar je hannest met hoe je daar nou echt iets knallends van maakt. En eigenlijk wil je als ondernemer überhaupt geen ‘lezing’ geven – gaaaap, saai – maar een heel gaaf en bijzonder verhaal neerzetten.

Je hebt wel wat ideeën over wat je dan in zo’n lezing/presentatie/gaaf-verhaal-voor-een-grotere-groep-mensen wilt zeggen, maar je twijfelt of je verhaal je klant zo écht gaat raken.

Je hebt wel eens een presentatie gegeven voor een club mensen, maar toen je jezelf hoorde praten dacht je: ‘Mén, wat ben ik toch serieus, dit kan echt veel smeuïger en humoristischer.’

∞ 

Je wilt na je presentatie op een organische manier je ‘verkoopverhaal’ erin vlechten, zodat het niet verkoperig klinkt, maar natuurlijk en helemaal zoals jij bent. Niet pushy, maar enthousiast en uitnodigend.

 

Voel je bij één van bovenstaande dingen: ‘Bingo!’ blijf dan vooral lezen.

 

Je voelt dus dat er nog veel meer uit je verhaal te halen valt. Je wilt jezelf graag anders presenteren dan die andere ondernemers, die je allemaal hetzelfde ziet doen. Dat vind jij maar niks. Áls je dan het ‘podium’ bestijgt met allemaal ideale klanten voor je neus, wil je dat helemaal “op z’n jou’s” doen. Maar HOE?

Hoe vind je een bijzondere vorm die bij jou past? Een hilarische act over hoe klanten eraantoe zijn voordat ze met je werken? Een grappig dansje om jouw visie op een onderwerp duidelijk te maken? Een bijzonder sprookje dat raakt, over jouw eigen zoektocht in je bedrijf? Klinkt allemaal leuk, maar hoe maak je zoiets? En ja, je voelt hier ook een beetje bibbers bij, maar je weet dat dat erbij hoort als je weer eens wat nieuws uitprobeert. En je hebt er stiekem wel zin in om dit najaar te gaan knallen met jouw eigen ondernemersverhaal.

 

Kom naar de Humoristische Podiumwerkweek

en maak in één week een ijzersterk verhaal waarmee je hup, het podium op kunt.

 

We gaan een week lang lekker in je verhaal duiken, van alles uitproberen om te kijken hoe het overkomt op publiek en vooral ook veel functioneel keten. Want van lol komen de mooiste dingen!

 

Voor wie

Je bent al een tijdje ondernemer en klaar om met je smoel voor groepen te gaan spreken.

Je wilt iets bijzonders maken van je verhaal.

Je houdt niet van dingen half doen: als je iets doet, dan doe je het goed.

Je vindt het ook lekker om tussendoor te chillen.

Je hebt zin om in een klein groepje elkaar naar een hoger niveau te tillen.

 

Wat gaan we doen?

 

Kort samengevat:

∞ 3 live mega-inspirerende workshopdagen

∞ 2 keer een uur individuele podiumcoaching door mij

∞ 1 geweldig fantastische eindpresentatie mét publiek

 

Langer samengevat:

 

3 live mega-inspirerende workshopdagen

Je krijgt drie dagen live workshops waarin ik je allerlei tools geef die je als input kunt gebruiken om je verhaal (verder) vorm te geven. Uiteraard geef ik je tools voor humor in je verhaal, maar we gaan ook uitproberen wat beweging en muziek aan je verhaal toevoegen. Omdat je de oefeningen aan de groep laat zien, werk je gelijk aan je podiumvaardigheden. En ik leer je ook hoe je op een natuurlijke manier je aanbod doet aan het einde van je verhaal.

2 x 1 uur individuele podiumcoaching

Tussen de workshopdagen door krijg je twee keer een uur individuele podiumcoaching. Ik werk samen met jou een uur intensief aan jouw verhaal. Om de rode draad helder te krijgen. Om jouw vorm te vinden. Om uit te proberen en feedback van mij te krijgen. Of wat jij op dat moment ook maar nodig hebt.

De rest van deze twee dagen heb je de tijd aan jezelf. Je kunt op de locatie lekker zelf aan je verhaal werken, of in samenwerking met de anderen. Maar het staat je ook vrij om even lekker te chillen natuurlijk. Als je wilt mag dat ook thuis.

1 geweldig fantastische eindpresentatie met publiek

En als klap op de vuurpijl, als kroon op je werk, als kers op de taart is er op vrijdagavond de presentatie voor publiek. We nodigen zelf publiek uit waarop je je verhaal kunt testen. Dus je ervaart gelijk hoe het is om het niet alleen te bedenken, maar ook daadwerkelijk te doen. En ik kan je zeggen: dat geeft je een enorme kick!

Na deze week ga je dus weer naar huis vol adrenaline én een heel gaaf verhaal waarmee je zo het podium op kunt. Maar je houdt er nog meer aan over. Namelijk dit:

 

En dit krijg je d’r van:

∞ Een ijzersterk verhaal met een aantrekkelijke vorm die helemaal bij jou past, waardoor het een feest is het aan een groep mensen te vertellen én waardoor klanten sneller naar je toe komen.

∞ Een waanzinnige inspiratieboost waar je de rest van je leven, of nou ja, het jaar, mee verder kunt.

∞ Een krachtiger gevoel over wat je doet in je bedrijf.

∞ Een doos vol humortools die je er ook na deze week makkelijk bij kunt pakken.

∞ Enorm veel podiumplezier, waardoor je met pretoogjes staat te bruisen op het podium.

∞ De kick om je nieuwe verhaal gelijk die week voor publiek te doen, waardoor je daarna in staat bent om in elke situatie je verhaal te vertellen.

 

Wie is je podiumcoach?

Als cabaretier en ondernemer combineer ik mijn krachten van creativiteit en commercie. Februari dit jaar speelde ik twee keer voor een uitverkochte zaal mijn avondvullende cabaretvoorstelling Moederziel Marleen. Ik ben dus een humoristische theatermaker.

Sinds 2014 ben ik ondernemer, dus ik snap dat niet alleen je verhaal maar ook je commerciële doel belangrijk is in een presentatie. Zelf houd ik ervan om de dingen anders dan anders te doen. Zo heb ik wel eens struikelend geacquireerd en zingend gepitcht.

Maar eigenlijk zegt Isabel Cobussen (advocaat bij De Mul Zegger) het nog veel beter:

“Ik vind Marleen een topcoach. Ze is praktisch ingesteld, denkt met je mee. Ze is zelf ondernemer, dus weet waar ze het over heeft. En ik was blij dat ze absoluut niet stijfjes is, maar juist relaxt en vol humor. Dus: ga naar Marleen!”

 

Praktisch

Data: maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018

 

Live workshopdagen: 27, 29 en 31 augustus

De workshopdagen in de groep zijn op maandag en woensdag van 10:00u tot 16:30u en op vrijdag van 10:00u tot ongeveer 22:00u.

Individuele podiumcoaching: 28 en 30 augustus

Op dinsdag en donderdag krijg je ergens tussen 10:00u en 16:45u een uur individuele podiumcoaching van mij. Dat wil zeggen 1 uur op dinsdag en 1 uur op donderdag. We maken maandag een schema wie wanneer bij me langskomt. De rest van de tijd kun je aan je verhaal werken. Of lekker niksen ;-).

Presentatie: 31 augustus

Op vrijdagavond 31 augustus is om 20:30u de presentatie.

Aantal personen

Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen dus echt veel ruimte voor jou.

Locatie

We werken op stadsboerderij De Nieuwe Erven in Amersfoort. Een heerlijke locatie waar het binnen fijn werken is maar buiten met de voeten in het gras aan picknicktafels.

Deze week is zonder overnachting, je kunt lekker thuis slapen. Of als je zin hebt een B&B in Amersfoort nemen natuurlijk.

 

Jouw investering

Voor deze te gek toffe week waarin je bakken inspiratie opdoet en met humortools én met een krachtig verhaal weggaat, vraag ik €1275,- excl btw (of drie termijnen van €425 excl btw). Dat is inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen.

 

Jouw voorbereiding

Als ik je betaling ontvangen heb, stuur ik je een mail met daarin alles wat je nodig hebt om geestelijk goed voorbereid naar de week te komen. Hier alvast wat ik je ga vragen:

  1. Om lekker aan de slag te kunnen vraag ik je om van tevoren een korte vragenlijst in te vullen, dan weet ik wat voor vlees ik in de kuip heb én ik kan het programma afstemmen op de vragen die er zijn.
  2. Na je betaling ontvang je ook een voorbereidingsopdracht, zodat je alvast aan de slag kunt met het maken van je eigen verhaal.
  3. En je krijgt gratis de videoserie ‘Grijp je klant met jouw sprankelende verhaal: 3 idioot makkelijke ingrediënten!’

 

 

Helaas, deze week is al voorbij. Wil je met me werken om een geweldig humoristisch verhaal voor op het podium te maken? Dan moet je hier zijn.

Zet een stap in je bedrijf, zet een stap op het podium!

 

Twijfel of vragen?

Heb je nog vragen over deze week, of wil je even overleggen of deze week bij je past? Stuur me een mailtje op info@marleenbekker.comof bel me op 06-12059277.
(bellen kan tot 20 juli 2018, daarna ben ik op vakantie. Je kunt me wel een Whatsappberichtje sturen).

 

‘Shitshitshit, ik kan niet!’

Kun je niet deze week, maar brand je wel van verlangen om met je verhaal voor een groep mensen te spreken? Ik werk ook 1-op-1 met ondernemers om een supergaaf verhaal te maken. Hier vind je meer info over wat ik noem Prikkelende Podiumcoaching.