Afspraken vallen uit, klussen gaan niet door, kinderen verplicht thuis: voor velen niet wat je nou noemt de ideale situatie om te ondernemen. Ook ik vind het best een klus om juist nu te ondernemen vanuit een goooood vibe. Vanuit lol en luchtigheid.

Ik dacht: ik ben vast niet de enige! Dus ik heb iets tofs bedacht.

Kijk, we kunnen geen drol doen aan hoe de situatie nu is. Het enige wat we kunnen doen is een goed humeur houden, zo nu en dan de lollige kanten ervan proberen te zien en de energie hoog houden. Laat je creatieve sappen stromen, zodat je nieuwe ideeΓ«n krijgt om mooie dingen voor je klanten te doen.

Nou, als ik iets graag veroorzaak is het wel luchtigheid en stromende creatieve sappen!

Bij mezelf, en ook bij anderen.

Bij jou!

Dus doe mee met de humorboost:

β€˜Hou de humor d’rin!’

Luchtig ondernemen. Juist nu.

 

Wat is het?

Een week lang ga ik elke ochtend van 9 tot half 10 een half uur live in een besloten Facebookgroep, zodat je meer humor kunt flansen in je sociale mediaposts, het contact met je klanten en ook gewoon in je gezin ;-). Zodat je je eigen luchtigheid weer voelt en als een nieuw virus kunt verspreiden door de wereld. Want hoe beter de vibes, hoe makkelijker we hier met elkaar doorheen rollen!

Wat ik precies ga doen ben ik nog aan het ontwikkelen, maar ik dacht aan:

πŸ™‚ warming-up om de creatieve sappen op gang te brengen

πŸ™‚ inzicht & tools in wat nodig is om nΓΊ de creativiteit en luchtigheid te laten stromen

πŸ™‚ het beantwoorden van vragen op humor- en luchtigheidsgebied in relatie tot ondernemen, zodat je klanten daar gelijk profijt van hebben

πŸ™‚ Γ©n ik geef je een toffe, makkelijke opdracht om zelf humor in je dag te blijven houden

 

Wat hebbie d’r an?

Deze humorboost:

πŸ™‚ geeft je een ontiegelijke good vibe, een onmisbaar tegenwicht voor de angst en onzekerheid die er zijn

πŸ™‚ geeft je handvatten om je luchtigheid als ondernemer in te zetten voor je klanten en je uitingen op sociale media

πŸ™‚ geeft je humortools waar je de rest van je leven lol van hebt

πŸ™‚ geeft je creativiteit een boost, zodat je een stralende, stromende week tegemoet kunt zien

πŸ™‚ geeft je moed om dΓ³Γ³r te gaan

πŸ™‚ brengt je in verbinding met een groep gelijkgestemden die vanuit lol en verbinding willen ondernemen en niet vanuit hijgerigheid en angst

πŸ™‚ geeft je gewoon heel veel lol, lol, lol!

 

Wanneer?

Maandag 23 maart t/m zondag 29 maart 2020. Maar zodra je je aanmeldt, krijg je gelijk al toegang tot de Facebookgroep en dus tot goooood vibes en inspiratie! πŸ˜€

Waar?

Online natuurlijk, lekker vanuit huis in een besloten Facebookgroep. Je kunt je aanmelden via die mooie paarse knop iets naar onderen.

Voor wie?

Voor elke ondernemer die een flinke humorboost kan gebruiken, die snapt dat het belangrijk is om nu goeie energie te hebben en die dat door wil geven aan de mensen om hem heen (wel 2 meter afstand houden! ;-))

Wat kost dat?

Niks, niente, nada, noppes. Gewoon gratis een week humor en inspiratie!

 

Schrijf je hieronder gelijk in!

Dan ontvang je vrij snel een mail met daarin de link naar de Facebookgroep. Ik zie je daar!Yesss, ik wil de humor d'rin houden!

Dat gaan we regelen! Je krijgt een week lang allerlei inspiratie- en humortips om het ondernemen luchtig te houden. En je kunt gelijk al in de Facebookgroep voor een heerlijke humorboost. Dus hupsakee, vul de hokjes en we zien elkaar in je mailbox.
Als bonus krijg je ook Marleens Magazine met video’s, artikelen en tips over humor op het podium. Je kunt je op elk moment makkelijk weer afmelden. Als je dat zou willen uiteraard πŸ˜‰

* Joehoe, ik geef Marleen Bekker toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in haar supersexy Privacy Verklaring.