Helaas is dit afgelopen…

Misschien is De Humorweek iets voor je?

 

Afspraken vallen uit, klussen gaan niet door, kinderen verplicht thuis: voor velen niet wat je nou noemt de ideale situatie om te ondernemen. Ook ik vind het best een klus om juist nu te ondernemen vanuit een goooood vibe. Vanuit lol en luchtigheid.

Ik dacht: ik ben vast niet de enige! Dus ik heb iets tofs bedacht.

Kijk, we kunnen geen drol doen aan hoe de situatie nu is. Het enige wat we kunnen doen is een goed humeur houden, zo nu en dan de lollige kanten ervan proberen te zien en de energie hoog houden. Laat je creatieve sappen stromen, zodat je nieuwe ideeรซn krijgt om mooie dingen voor je klanten te doen.

Nou, als ik iets graag veroorzaak is het wel luchtigheid en stromende creatieve sappen!

Bij mezelf, en ook bij anderen.

Bij jou!

Dus doe mee met de humorboost:

โ€˜Hou de humor dโ€™rin!’

Luchtig ondernemen. Juist nu.

Wat is het?

Wat is gestart als een supergave week (23-29 maart 2020) met elke ochtend een humorboost, gaat in een een minder intensieve vorm verder! Wegens leukheid en enthousiasme bij de deelnemers heb ik besloten om de Facebookgroep open te houden en in plaats van dagelijks, wekelijks een half uur live te gaan (woensdags 14:00). En alle humorboosts die al geweest zijn kun je terugkijken!

Want we kunnen in deze tijd nog steeds wat humor gebruiken! Ik leer je hoe je meer humor kunt flansen in je sociale mediaposts, het contact met je klanten en ook gewoon in je gezin ;-). Ik leer je je eigen luchtigheid weer te voelen wat je als een nieuw virus kunt verspreiden door de wereld. Want hoe beter de vibes, hoe makkelijker we hier met elkaar doorheen rollen!

Elke humorboost bestaat uit:

๐Ÿ™‚ warming-up in de vorm van lekker dansuh om de creatieve sappen op gang te brengen

๐Ÿ™‚ inzicht & tools in wat nodig is om nรบ de creativiteit en luchtigheid te laten stromen en hoe je blokkades kunt opheffen

๐Ÿ™‚ รฉn ik geef je een toffe, makkelijke opdracht om zelf humor in je dag te blijven houden รฉn om te gebruiken in je posts, blogs, training

 

Wat hebbie d’r an?

Deze humorboost:

๐Ÿ™‚ geeft je een ontiegelijke good vibe, een onmisbaar tegenwicht voor de angst en onzekerheid die er zijn

๐Ÿ™‚ geeft je handvatten om je luchtigheid als ondernemer in te zetten voor je klanten en je uitingen op sociale media

๐Ÿ™‚ geeft je humortools waar je de rest van je leven lol van hebt

๐Ÿ™‚ geeft je creativiteit een boost, zodat je een stralende, stromende week tegemoet kunt zien

๐Ÿ™‚ geeft je moed om dรณรณr te gaan

๐Ÿ™‚ brengt je in verbinding met een groep gelijkgestemden die vanuit lol en verbinding willen ondernemen en niet vanuit hijgerigheid en angst

๐Ÿ™‚ geeft je gewoon heel veel lol, lol, lol!

 

Wanneer?

Vanaf nu! Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot de Facebookgroep en dus tot goooood vibes en inspiratie! ๐Ÿ˜€

En je kunt alle humorboosts terug kijken: alle opnames blijven gewoon in de Facebookgroep staan!

Waar?

Online natuurlijk, lekker vanuit huis in een besloten Facebookgroep. Je kunt je aanmelden via die mooie paarse knop iets naar onderen.

Voor wie?

Voor elke ondernemer die een flinke humorboost kan gebruiken, die snapt dat het belangrijk is om nu goeie energie te hebben en die dat door wil geven aan de mensen om hem heen (wel 1,5 meter afstand houden! ;-))

Wat kost dat?

Niks, niente, nada, noppes. Gewoon gratis humor en inspiratie!

 

Je kunt je helaas niet meer inschrijven…

Ben je wel nieuwsgierig naar wat ik je op humorgebied kan bieden? Schrijf je dan in voor Marleens Magazine, met verhalen, video’s en tips over humor op het podium.