Is Moederdag voor jou eigenlijk een rotdag? Omdat je geen kind (meer) hebt. Of geen moeder. Of je kunt niet bij haar op bezoek vanwege de maatregelen. Dan is de luchtige talkshow ‘Dit is géén moederdagshow’ iets voor jou!

Ik zou op Moederdag weer mijn cabaretvoorstelling Moederziel Marleen spelen. Theater was gereserveerd, webwinkel stond klaar. Maar ja…iets met een c.

Dus ik ga online iets doen! Iets luchtigs en liefs. Live.

Geen cabaretvoorstelling, dat wordt ‘m niet online. Maar wel met grapjes. Misschien een liedje hier en daar.

Met gasten die vertellen over wie zij missen op deze dag. Hun ongeboren kind. Hun moeder die is overleden.

Mijn gasten Liesbeth Kasperink – moeder van bonuskinderen -, Simone Sinjorgo van Praktijk De Diamant – ongewenst kinderloos én expert op dat vlak – en Ellen Dreezens van Live Love Lose – verloor haar moeder en vader op jonge leeftijd én is rouwdeskundige – ga ik interviewen en zij delen hun beste tip om met het pijnlijke van moederdag om te gaan. :-D.

En er is volop interactie met jou, als publiek!

Oftewel: kom naar ‘Dit is géén moederdagshow’!

 

Wat je eraan hebt?

  • een gevoel van verbinding: je bent gelukkig niet de enige die wel eens van deze dag baalt
  • je hebt in elk geval lekker gelachen deze avond
  • verlichting van je shit, door de herkenning én goeie tips van de gasten

 

Meld je hier aan en je ontvangt gratis de Zoomlink voor deze online luchtige talkshow ‘Dit is geen moederdagshow’, zodat je er bij kunt zijn zondag 10 mei van 20:00u tot 21:30u:

 

Reserveer hier je plaats in het online theater! 

 

P.S. Heel tof als je dit wilt delen, ook al is het niet op jou van toepassing. Er is veel ongezien en ongedeeld gemis, dus fijn als anderen in jouw netwerk dit onder ogen krijgen.