Dat zou toch gaaf zijn: een constante creatieve vibe vol luchtigheid tot je beschikking hebben. Met regelmatige humorboosts om je marketing, je ondernemen én je leven anti-saai te houden. In een toffe groep gelijkgestemde licht gestoorden, die allemaal de waarde en pret van humor willen inzetten.

 

Nou, dat is er dus!

 

Welkom bij:

 

Ik nodig jou exclusief uit om lid te worden van mijn nieuwe Humorclub! Omdat ik weet dat je leuk én dapper bent. Je deed tenslotte iets bij me over humor. Een workshop Cabaret maken, of Prikkelende Podiumcoaching, of Pitchen, maar dan leuk. Of nog weer iets anders. Alleen deze mensen vraag ik of ze lid willen worden van De Humorclub. Je bent dus sowieso in goed gezelschap!

 

Wat is het, die Humorclub?

Drie maanden lang krijg je Marleniaanse humor-inspiratie, ben je connected met een groep andere toffe ondernemers en voorzie ik je van nuttige humortips voor in je blogs, posts, video’s, presentatie en boodschappenbriefje. Zodat je jezelf op humorvlak kunt blijven voeden, je eigen ideetjes kunt testen en je humorspier kunt blijven trainen. Jouw creatieve stroom kun je dus voortdurend voeden. Dat is De Humorclub.

 

Hoe werkt het?

Je wordt 3 maanden lid van de club, niet meer en niet minder. Niet meer, omdat het nog een uitprobeersel is en jij zit er niet gelijk heel lang aan vast. Niet minder, omdat ik wel graag een hechte en betrokken groep wil en dat krijg je niet met minder tijd.

 

Elke maand krijg je dit van me:

live online Humorclass

Elke maand krijg je een live online Humorclass van 1 uur door mij! Dit is een online workshop waardoor je vol energie, ideeën en inspiratie weer zelf aan de slag kunt. Ik geef ze via Zoom, zodat we ook interactie hebben.

 

Live online Q&A

Q & A van een uur halverwege de maand om maximaal mijn expertise te benutten: je kunt al je vragen stellen en ik beantwoord ze direct.

 

2 x Scriptadvies

Je kunt twee keer in de maand een stuk tekst aan me mailen waar ik je scriptadvies over geef. Dat kan je post, een blog, een videoscript, een stuk uit je presentatie of je boodschappenbriefje zijn.

 

Besloten Facebookgroep

Een Facebookgroep waarin je je vragen kunt stellen, tekstjes en video’s voor kunt leggen. Ik kijk daar eens per dag in om te reageren.

 

Wekelijkse Humorprikkel

Elke maandag krijg je een Humorprikkel in je mailbox met inspiratie en een opdracht om je humor aan te slingeren.

En dat dus allemaal x 3!

 

PLUS:

→ 1 afsluitende Humorclass van 1 uur

→ Een te gek coole digitale Humorclubsticker

 

En dit heb je eraan:

→ Het houdt je bij de humoristische les

→ Je blijft je humorspier ontwikkelen en meer vertrouwen krijgen in het toepassen van humor in het ondernemen

→ Je creativiteit gaat lekker stromen. En als ie even stokt, ben je daar veel sneller weer uit.

→ Je krijgt bakken inspiratie van mij, maar ook van de andere licht gestoorde types in de groep.

→ Je weet zeker dat jouw humor werkt, omdat je het eerst hebt kunnen testen

→ Je snapt steeds beter hoe humor voor jóú werkt

→ Je valt meer op met je luchtige toon in de grijze massa van posts en blogs, dus klanten pikken je er makkelijker uit

→ Je hebt zelf veel meer lol in het maken van je postst, blogs, video’s instagramvideo’s, presentaties (ook online) etc etc.

→ Je krijgt antwoord op maat, omdat je mij helemaal het hemd van het lijf kunt vragen over creativiteit, humor, marketing.

 

Wanneer?

Je wordt lid van De Humorclub van 8 juni t/m 4 september 2020. Als deze club nou zo gaaf blijkt te zijn, dan kun je daarna natuurlijk verlengen met drie maanden.

 

Belangrijke data

De live online Humorclasses zijn op: 12 juni, 3 juli, 7 augustus van 14:00 tot 15:00

De maandelijkse Q&A is op 19 juni, 24 juli, 21 aug van 14:00 tot 15:00

En de afsluitende Humorclass is op 4 september van 14:00 tot 15:00

 

Help, ik kan niet alle data!

Kun je er (een keer) niet live bijzijn? Je kunt altijd de opname bekijken in de Facebookgroep. Lekker op jouw moment. Relaxt, nietwaar?

 

Wa kost da?

De Humorclub kost €111,- ex btw per maand (= in totaal €333,- ex btw).

Maar betaal je in één keer, dan betaal je maar €97,- ex btw per maand oftewel €291,- ex btw ineens! Da’s best lollig, toch?

 

Maar er is meer!

Tegelijk met De Humorclub start ik met een andere supercoole online training: ‘Yo, mik wat humor in je video’. En die zou ook zomaar wat voor je kunnen zijn! Het is een online training van 4 weken voor ondernemers die meer lucht en lol in hun video’s willen fietsen.

 

Als je besluit niet alleen lid te worden van De Humorclub, maar óók mee te doen met ‘Yo, mik wat humor in je video’ dan heb ik echt een supergoeie deal voor je!

 

Supervette combideal (haha, ik lijk de Mediamarkt wel!)

Als je besluit om zowel lid te worden van De Humorclub alsook mee te doen met ‘Yo, mik wat humor in je video’, dan krijg je een supergeinige, welgemikte korting.

 

Betaal je beide programma’s per maand, dan is het al grappig:

Normaal gesproken betaal je voor De Humorclub plus ‘Yo, mik wat humor in je video’ € 228 per maand.

Met de supervette combideal betaal je maar € 175 per maand. Dat levert je in drie maanden € 156 korting op.

 

Maar als je beide programma’s ineens betaalt, wordt het nóg leuker:

Normaal gesproken betaal je voor De Humorclub plus ‘Yo, mik wat humor in je video’ € 641 bij betaling ineens. Dat is dus een ineensbetaalkorting van € 42.

Met de supervette combideal plus ineensbetalingskorting betaal je voor De Humorclub plus ‘Yo, mik wat humor in je video’ € 450. Dat levert je in drie maanden zelfs € 189 korting op!

 

Maar wat is dat ‘Yo, mik wat humor in je video’ precies?

Ja, dat wil je natuurlijk óók weten. Je vindt alle info over de online training ‘Yo, mik wat humor in je video’ hier. Check dit eerst en maak dan je keuze!

Lees hier eerst wat ‘Yo, mik wat humor in je video’ is, voordat je beslist

 

Als je eruit bent wat je wilt: lekker alleen de exclusieve Humorclub of de combi met ‘Yo, mik wat humor in je video’, dan kun je hieronder kiezen hoe je wilt betalen

Ga voor de retegoeie Humorclub:

 

 

 

Of ga voor de supervette combideal: