TWEEDE DATUM WEGENS UITVERKOCHT!

Binnen 10 dagen zijn alle kaarten verkocht voor de première op zaterdag 3 februari. Hoei!

Daarom heb ik een tweede datum geboekt, waardoor het een premièreweekend wordt.

Kom zondag 4 februari 2018 naar de tweede première om 15.00u!

 

Koop nu je ticket!

voor de tweede première van mijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling!

 

Premièreweekend

cabaretvoorstelling ‘Moederziel Marleen’

Huisje, boompje, beestje: hoe moeilijk kan het zijn? Nou, absurd ingewikkeld! Tenminste als je Marleen Bekker heet. Want man, er móet zoveel, een klaterende carrière, een bruisend seksleven en een gewéldig kind. Als dat maar gaat lukken…

 

Geboortefeest!

Op zaterdagavond 3 februari 2018 én op zondagmiddag 4 februari 2018 speel ik mijn allereerste avondvullende cabaretvoorstelling.
Omdat de avond binnen 10 dagen uitverkocht is, heb ik dus een tweede premièrevoorstelling gepland.
Ik vind het ontzettend leuk als je er een van deze twee voorstellingen bij bent!
(Eigenlijk vind ik dat je er bij moet zijn, maar dat schijnt zo dwingend over te komen).
Je wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers.
En naderhand proosten we samen op de geboorte van mijn voorstelling.

 

Praktisch

zaterdag 3 februari 2018 om 20:15 uur (uitverkocht)

OF

zondag 4 februari 2018 om 15:00 uur (nieuwe datum!)

Theater Idea in Soest (vlak bij Amersfoort)

Ticketprijs: €25,-

 

Peter van der Ham over een try-out van Moederziel Marleen:

‘Wat een bijzonder leuke try-out heb ik meegemaakt afgelopen zaterdag. Was eerste optreden van een stukje Moederziel Marleen. Heb genoten hoe jij, Marleen, mij (maar ook rest van het publiek) weet te raken met humor en een traan die samen mogen gaan. Kortom verheug me nu al op het theateroptreden in februari!!

 

Margaretha Schokker over een try-out van Moederziel Marleen

Als er iemand is die heel veel kwaliteiten in zich heeft, is het Marleen wel! Ze kan EN het publiek helemaal meenemen, is heel grappig, zowel supersubtiel als lekker erin hakkend. Ze is coachend naar haar publiek, geeft ze echt iets mee. En tegelijkertijd mag het juist ook even lekker leuk zijn. De voorstelling die ik van haar zag, raakte me enorm. Ik heb enorm zitten lachen, echt een hele leuke avond gehad. Als je er nog over twijfelt of je naar een voorstelling gaat: DOEN! Je hebt echt een geweldige avond die je niet snel zult vergeten. Dank je Marleen voor alles wat je te brengen hebt! Topper! Liefs, Margaretha

 

Ik zie je 3 of 4 februari!

Facebook
Twitter
YOUTUBE
LinkedIn
Google+
http://www.marleenbekker.com/avondvullende-voorstelling-moederziel-marleen/